Vi representerer ABAC -konsernet, Europas største produsent av Stempel- og Skruekompressorer med en produksjon av 3000 enheter om dagen, som leverer kompressorer til ca. 90 land i verden.

ABAC produserer selve kompressorblokken i aluminium, med stålforinger i sylinderen, ventilplater i rustfritt stål. Opplagringer av veivakselen er kulelageret, og stempelringer er spesialherdet, hvilke gir ABAC stor slitestyrke.

ABAC Aria Compressa kan hevde å ha formet historien om den italienske og faktisk den internasjonale trykkluft industrien.

Selskapet ble stiftet i 1980 av Antonio Balma som med over 60 års erfaring i bransjen ble ansett av mange som «Far av komprimert luft".  ABAC har vokst inn i sterk og dynamisk selskap i dag som nå er leder av multi-nasjonale ABAC Gruppe av selskaper.

Takket være en lang og unik arv i produksjon av luftkompressorer, har selskapet sikret seg en posisjon som verdensomspennende markedsleder innen produksjon og distribusjon av luftkompressorer for den industrielle, profesjonelle, semi-profesjonelle og DIY sektorer.

ABAC Group er faktisk den eneste produsenten i verden som er tilstede i alle tre markedssegmenter (forbruker, profesjonell og industri). Spesielt i sektoren av stempelkompressorer, ment hovedsakelig for forbrukere og det profesjonelle markedet, er ABAC Group den europeiske lederen med en markedsandel på 40%, og hele verden med en andel på 15%. I sektoren av skruekompressorer, ment for det industrielle markedet, er ABAC Group den fjerde største europeiske produsent, og rangerer som den syvende i hele verden.